Thursday, April 5, 2012

Plan B?

Ok.
Larian Keputeraan kat Kuala Kangsar dah kena batal. Walaupun aku sedikit kaciwa memandangkan aku rasa event ni merupakan event paling best bagi aku last year dengan routenya masuk kawasan istana dan naik Bukit Chandan, dan makan-makannya yang ibarat kenduri, namun nak kata apa kan. Ajal maut di tangan Tuhan.
Berilah ruang untuk the royal family berkabung.

So,
Kita kena beralih ke Plan B.
Apakah Plan B itu?
Ntah la, aku pun tak plan lagi.
Mungkin rembat memana larian runcit cap sadin.


I super 'like' this.
The ultimate underdog,
Never fail to put a smile on my face. Although, watch behind your back in case your kids are watching.

Tu la, yang terer tu, jangan dok belagak.
Looks can be deceiving.


Ta.

4 comments:

  1. So, your Plan B is to take up dance class or nak pi beli carrot cut jeans? :]

    ReplyDelete
    Replies
    1. err actually that was part of Plan A.
      Tapi disebabkan larian batal, maka terlepaslah korang nak tgk I lari ngan carrot cut jean..mueheh

      Delete
  2. Haha both lah diket .. It goes hand in hand hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya la, Diket. Tak hipster la kalau tak gitu.

      Delete